Formino I 5 inspiratievoorbeelden voor een moderne tuinafsluiting

5 inspiratievoorbeelden voor een moderne tuinafsluiting

6 Juli 2021

 

Urban: 100% aluminium tuinafsluiting op maat

Op zoek naar een onderhoudsvrije tuinafsluiting op maat? Ga voor onze Urban: een omheining met vlakke panelen, vervaardigd uit gepoederlakt aluminium waardoor onderhoud beperkt wordt tot een wasbeurt. Indien gewenst, voorzien we ook bijpassende deuren. 

 

Minimal: aluminium afsluiting met schakering

In tegenstelling tot de Urban afsluiting, heeft de Minimal geen vlakke panelen. De aluminium panelen zijn voorzien van een speelse schakering. De voordelen blijven uiteraard dezelfde, enkel de looks zijn wat anders. 

 

Fusion: aluminium met padoek

Hou je van een combinatie van strak en warm? Dan is onze Fusion tuinafsluiting iets voor jou. We combineren het sterke aluminium met het al even sterke padoek. De twee materialen vormen samen een prachtige design omheining. Padoek is trouwens een houtsoort met duurzaamheidsklasse I en vergrijst met de tijd. 

 

Double Fusion: dubbele zijden met alu en padoek 

Bij Fusion is één zijde van de omheining bekleed met alu en padoek. Bij Double Fusion zien beide kanten er hetzelfde uit. Zowel aan de binnenzijde van je tuin als aan de buitenkant ziet je tuinafsluiting er exact hetzelfde uit: de perfecte combinatie van aluminium en padoek

 

Archi: deels privacy, deels doorkijk

Wil je privacy in je tuin, maar toch nog door je omheining kunnen zien? Ga voor Archi van Formino! Het horizontale lijnenspel in aluminium zorgt voor het beste van twee werelden: privacy maar toch nog een zicht naar buiten toe. 

 

Heb je je keuze al gemaakt? Of liever nog wat extra advies over de juiste aluminium tuinafsluiting? Neem contact op met Formino via 056 961 961 of info@formino.be.

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?