Formino I Aluminium gevelbekleding met Belgische kwaliteit

Aluminium gevelbekleding met Belgische kwaliteit

12 Februari 2021

Hoe kan je je gevel renoveren? Of hoe bekleed je de gevel van je nieuwbouwwoning? Vragen waar wij bij Formino een antwoord op weten: met aluminium gevelbekleding van Formino die vuil- en waterafstotend, makkelijk te plaatsen en prijsgunstig is én er nog eens prachtig uitziet! 

 

Vakmanschap op maat

Onze gevelbekleding ontwerpen en produceren we volledig zelf, in eigen atelier. Made in Belgium dus. De gevelbekleding bestaat in standaardformaten en standaardkleuren, maar we kunnen ook gerust op maat produceren. 

 

Personalisatie mogelijk

Doordat we bij Formino ook fabrikant zijn, kunnen we alle wensen van bouwheer en architect waarmaken. Wil je een ingebouwde parlofoon, creatief omspringen met huisnummers of eender welke andere speciale afwerking in je gevel? Wil je graag ledverlichting integreren in je gevel? Of een brievenbus voorzien? Geef ons gerust die uitdaging, we realiseren het. Voor jou!

 

Elke RAL-kleur

Onze aluminium gevelbekleding is standaard in zwart snel leverbaar. Ook andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Voor onze meest geliefde standaardkleur zwart gebruiken we een poederlak klasse 2, die tot drie keer meer bestand is tegen verkleuring.

 

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Kies voor aluminium gevelbekleding van Formino, voor nieuwbouw én renovatie. Je geniet van een onderhoudsarme en bovenal design gevelbekleding. 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?