Formino I Aluminium tuinafsluitingen: het toonbeeld van design

Aluminium tuinafsluitingen: het toonbeeld van design

24 Februari 2020

Als je op zoek bent naar een omheining voor je tuin, dan is aluminium een geweldige keuze. Een aluminium tuinafsluiting geeft je niet enkel enorm veel privacy en een groot veiligheidsgevoel, qua uitstraling mag die er zeker ook wezen. Een klassieke of moderne woning? Bij alle stijlen vindt deze afsluiting van Formino wel een plaats.

 

De tijd waar een metalen tuinhek bestond uit metalen draad is al lang voorbij. Tegenwoordig wordt gewerkt met panelen. De focus ligt niet alleen op functionaliteit, maar ook op een meerwaarde creëren op visueel vlak. Jouw tuinafsluiting moet er ook mooi uitzien en perfect passen bij je woning.

 

De voordelen van een aluminium tuinafsluiting

Aluminium heeft tal van krachtige eigenschappen. Eerst en vooral is het een uiterst duurzaam materiaal. Aluminium staat vooral gekend om zijn toepassing bij ramen en deuren. Daar heeft het materiaal al zijn kwaliteit bewezen, waarom zou je er dan niet voor kiezen om het ook te gebruiken bij tuinafsluitingen?

 

Ultrasterk materiaal

Vliegtuigen worden uit aluminium vervaardigd. Dat zegt genoeg als het op stevigheid aankomt. Wees gerust bij hevige wind, deze omheining kan best wel tegen een stootje.

 

In elke afmeting

Elke tuin is anders, al zeker qua afmeting. Geen enkele omheining heeft dan ook standaardafmetingen. Maatwerk troef bij de aluminium tuinafsluitingen van Formino. Jij kiest de hoogte en de breedte. En denk gerust groots! Wat dacht je van matching bloembakken om van je hele tuin een prachtplaatje te maken?

 

Toonbeeld van design

De aluminium tuinafsluitingen van Formino zijn het toonbeeld van puur design. Sinds 1961 werken we met aluminium. We kennen dus elk aspect en alle voordelen van dit ultrasterk materiaal.

 

Zie je zo’n classy tuinhekken wel zitten? Neem contact op met ons via 056 961 961 of info@formino.be.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?