Formino I De zomer komt eraan, heb jij genoeg privacy in je tuin?

De zomer komt eraan, heb jij genoeg privacy in je tuin?

11 Juni 2020

Nu velen van ons deze zomer niet op reis gaan en er dus een staycation van maken, zorgen we er maar beter voor dat onze tuin in orde is. We hebben het dan vooral over je tuinafsluiting. Heb je er al één maar voldoet die niet meer aan de eisen? Is je hekken op sommige plaatsen versleten of heb je te veel doorkijk? Of heb je er nog geen en ben je op zoek naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke tuinafsluiting? Bij Formino vind je er één op maat!

 

Niet iedereen moet weten wat jij in de tuin doet, toch? Met de aluminium tuinafsluitingen van Formino kan je je tuinperfect afschermen van je buren of passanten op straat. Je vermijdt nieuwsgierige blikken van voorbijgangers en kan je vrij bewegen in je tuin zonder je af te vragen wie stiekem meekijkt. 

 

Je tuinafsluiting moet daarom wel hoog en breed genoeg zijn. Bij Formino bieden we aluminium tuinafsluitingen op maat. Dat wil zeggen dat je de hoogte en breedte van de panelen en deur zelf kunt kiezen. Ook de kleur bepaal je zelf. Zo ben je zeker dat je omheining perfect matcht met je huis.

 

Privacy proof

We hebben verschillende uitvoeringen: minimal, urban en fusion. Allen zijn ze 100% privacy proof. Doordat de aluminium profielen perfect in elkaar haken, geniet je van een afsluiting zonder enige doorkijk. Dankzij de gepatenteerde panelen uit aluminium planken die in elkaar haken verkrijg je bovendien een solide en winddichtgeheel. De panelen zitten gevat in de palen. Daardoor ontstaat er geen ruimte tussen het paneel en de paal.

 

Extra veiligheid dankzij omheining

Heb je kleine kinderen die graag buiten spelen? Dan zorgen onze aluminium tuinafsluitingen ook voor een extra veiligheid. Wanneer je tuin volledig afgesloten is, kunnen ze niet op straat lopen. Zo ben je zelf gerust en kunnen zij in alle veiligheid en rust spelen. 

 

Enjoy the summer

Met een aluminium tuinafsluiting op maat van Formino ben je gerust. Geniet van de zomer in je eigen tuin, badend in het zwembad of met een glaasje wijn bij zonsondergang. Meer weten of graag een offerte? Bel 056 961 961 of mail info@formino.be. 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?