Formino I Duurzaam en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding

Duurzaam en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding

28 Mei 2021

Gevelbekleding moet aan heel wat eisen voldoen. De belangrijkste? Een lange levensduur. Met aluminium zit je safe, levenslang. Dit materiaal is bestand tegen weer én wind, is geheel roestvrij en enorm sterk. Nog een pluspunt? Onze poederlak is vuilafstotend waardoor je er nagenoeg geen onderhoud aan hebt. Hebben we je al kunnen overtuigen? Ontdek dan verderop de verschillende uitvoeringen van Formino gevelbekleding. 

 

Rib: alu lijnenspel

Fan van een lijnenspel? Dan is Rib de perfecte gevelbekleding voor jou! Het aluminium zorgt voor een echte eyecatcher of gaat net mooi op in de rest van je gevel. Alles hangt af van de kleur die je kiest. De kleur van jouw aluminium gevelbekleding kan perfect afgestemd worden op bijvoorbeeld jouw ramen, deuren en tuinafsluiting

 

Block: speels patroon

Onze Block uitvoering bestaat uit een mooie schakering waardoor er een speels patroon ontstaat. Onze alu gevelbekleding kan je perfect plaatsen bij nieuwbouwwoningen en renovatiewoningen. Al onze gevelprofielen kunnen bovendien eenvoudig en snel geplaatst worden dankzij ons gepatenteerde easy cladding systeem.

 

Fusion: alu met padoek

Hou je van de combinatie van een strak materiaal samen met een warmer element? Ga dan voor onze Fusion: gevelbekleding uit aluminium én padoek. Door aluminium af te wisselen met padoek creëer je een warme look voor je gevel. Padoek is een van de meest duurzame houtsoorten. Na verloop van tijd vergrijst dit hout, wat het een extra naturel look geeft. 

 

Helemaal verliefd op onze alu gevelbekleding?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?