Formino I Formino tuinafsluiting schittert rond Kuurnse villa

Formino tuinafsluiting schittert rond Kuurnse villa

13 April 2022

Nu en dan geven we je de kans om binnen te kijken in de tuin van een van onze klanten. Een sneak peek als het ware naar hoe jouw tuin er zou kunnen uitzien met een Formino afsluiting. We laten de familie Blondeel aan het woord, de tevreden bewoners van een villa in Kuurne, zo hoor je rechtstreeks van hen waarom ze bewust kozen voor onze alu omheiningen.

 

De keuze voor Formino

Hoe doe je je woning én je tuin alle eer aan? Met een aluminium tuinafsluiting dachten deze bewoners! “Na wat rond te neuzen online en alle mogelijkheden te overwegen, viel ons oog op de Formino afsluitingen. We maakten een afspraak en gingen langs, waar we compleet overtuigd werden door hun afwerkingsgraad. Alles wordt tot in de kleinste details uitgewerkt waardoor het eindresultaat piekfijn in orde is.”

 

Waarom een aluminium tuinafsluiting?

“We gingen voor een Formino tuinafsluiting om de tuin rond onze alleenstaande woning af te schermen op een klassevolle manier. Waar je vroeger aan de linkerkant gewoon kon binnenlopen in onze tuin, passeer je nu via de deur van de perfect passende Urban tuinafsluiting.”

 

“Een tweede reden om te kiezen voor Formino was het materiaal waaruit de afsluiting vervaardigd is. Hun omheiningen in aluminium worden standaard afgewerkt met poederlak, wat van oorsprong vuilafstotend is en uiteindelijk dus weinig tot geen onderhoud vraagt. Deze omheining met vlakke panelen vormde het antwoord op onze vraag naar een onderhoudsvriendelijke afsluiting.”

 

Ideaal voor de doe-het-zelver

“Ik ben schilder van beroep en mag mezelf dan ook wel best handig noemen. Maar zelfs als ik niet de meest handige Harry was geweest, was het me nog altijd gelukt om de tuinafsluiting zelf te plaatsen. Je kan natuurlijk ook beroep doen op de plaatsers van Formino, maar ik deed het toch graag zelf. Dankzij hun click-and-go-systeem was ik binnen de dag klaar!

 

Ralph Rogge van Formino geeft nog een woordje uitleg: “De panelen werden ontwikkeld met het oog op een snelle plaatsing. Je kan ze namelijk gemakkelijk in elkaar klikken. Bij aankoop demonstreren we dat systeem met veel plezier. Nog een groot voordeel? Om onze aluminium tuinafsluiting te plaatsen heb je helemaal geen speciaal gereedschap nodig. Het enige wat je nodig hebt is een spade of grondboor, een zak snelbeton om de palen te verankeren in de grond en een emmer water. En als je er een deur bijneemt, dan heb je ook een umbracosleutel nodig. Spullen die zo goed als iedereen liggen heeft. Zo niet, dan heeft je buur vast iets dat je mag lenen!”

 

Afsluitingen van topkwaliteit

De bewoners van dit huis kozen voor Formino omwille van de fijne afwerking en kwalitatieve tuinafsluitingen. Ze genieten in stijl van een afgeschermde tuin!

 

Voor elke tuin, in alle formaten

“Een Formino tuinafsluiting is er in alle formaten. Daarmee willen we zeggen dat je geen megagrote tuin hoeft te hebben om toch voor een van onze omheiningen te kiezen. Het aantal lopende meters doet er niet toe, wat jij mooi en praktisch vindt, dat is waar het om draait”, voegt Ralph Rogge er nog aan toe.

 

Klaar voor een alu afsluiting in jouw tuin?

Maak een afspraak of vraag je prijsinschatting aan via onze website. 

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?