Formino I Fusion padoek brengt extra vakantiesfeer bij Côté Préféré

Fusion padoek brengt extra vakantiesfeer bij Côté Préféré

13 Juli 2022

Tim van restaurant Côté Préféré in Jabbeke heeft jaren in sterrenrestaurants gewerkt. Hij weet dus wat hoge standaarden zijn en wat klassevol is. Hij zocht daarom een tuinafsluiting die anders was dan alle andere, die in het oog sprong. Bij een restaurant van hoog niveau past namelijk een tuinafsluiting van een even hoog niveau. Die uitzonderlijke tuinafsluiting vond hij bij Formino: de Fusion met padoek

 

Warme sfeer, in het restaurant én de afsluiting

 

Die houtafwerking, daar deed Tim het voor. In zijn klasserestaurant wil hij een warme sfeer brengen, dicht bij zee. En dat gevoel ervaarde hij meteen bij padoek. Voor het overgrote deel van de afsluiting werd gekozen voor Fusion. Tussen het terras van het restaurant en de privétuin van de eigenaars werd dan weer gekozen voor double Fusion, omdat de tuinafsluiting daar aan beide kanten zichtbaar is. 

 

Hoger dan normaal 

 

De standaardhoogte van een Formino tuinafsluiting is 180 cm, maar bij Côté Préféré zochten we hogere sferen op. De panelen werden helemaal op maat gemaakt, ze zijn overal iets hoger om inkijk van de omgeving te vermijden. 

 

Kok als beroep, plaatser in zijn vrije tijd

 

De Fusion tuinafsluiting werd in volle corona aangevraagd en geleverd. Desondanks de restricties die de pandemie met zich meebracht, verliep alles zeer vlot. Chef Tim nam de plaatsing voor zijn rekening en ook dat ging heel vlot: “Het bevestigingssysteem zit logisch in elkaar. Eet ’s ochtends wel best een ‘stuutje’ extra, want die dubbele Fusion panelen wegen wel wat meer dan een gewone aluminium plaat! Ook qua onderhoud is deze afsluiting trouwens een groot gemak. We hebben ze geplaatst, eens afgespoeld en voor de rest doet de regen zijn werk.” 

 

Wat vinden Tim en zijn klanten van de Formino Fusion? 

 

“Práchtig! Veel van onze klanten spreken erover en vragen zich af waar die nieuwe omheining vandaan komt. Dan antwoord ik ‘van bij Formino’ natuurlijk! Ze vinden dat de tuinafsluiting bijdraagt tot een echt vakantiegevoel.” De ingebouwde ledverlichting mist ook zijn resultaat niet. Als de zon ondergaat, maakt de verlichting het extra gezellig op het terras.

 

Klaar voor een alu afsluiting in jouw tuin?

Maak een afspraak of vraag je prijsinschatting aan via onze website. 

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?