Formino I Geen groene vingers? Ga voor alu.

Geen groene vingers? Ga voor alu.

9 Juni 2021

De lente is in het land. Hoog tijd om je groene vingers boven te halen! Spendeer je liever meer tijd aan je planten verzorgen dan aan het onderhouden van de haag? Ga dan voor een aluminium tuinafsluiting, die vergt namelijk nul onderhoud!

 

Traditioneel wordt nogal vaak gekozen voor een haag. Nochtans is er aanzienlijk meer onderhoud aan een haag dan aan aluminium. 

 

Duurzaam tuinscherm

 

Ons gepoederlakt aluminium is een duurzaam materiaal dat enorm sterk en vuilafstotend is. Een aluminium tuinscherm van Formino krijgt zo nooit een groene schijn, wat bijvoorbeeld bij hout vaak wel het geval is.

 

Onderhoudsvriendelijke tuinafsluiting

 

Waar een haag twee keer per jaar gesnoeid moet worden en hout om de zoveel jaar behandeld moet worden om rotten te vermijden, kun je bij aluminium rustig achteroverleunen. Bij aluminium hoef je dat namelijk helemaal niet te doen. Vergeet snoeien, schuren, oliën of schilderen.

 

Onze beschermende poederlak voor jouw omheining

De aluminium tuinafsluitingen en bloembakken van Formino worden behandeld met vuilafstotende poederlak om onderhoud tot een sporadische wasbeurt te reduceren. Onze poederlak heeft bewust de hoogste kleurvastheid.

 

Interesse in een duurzame tuinafsluiting? Kies voor de aluminium tuinomheining van Formino. Vraag vrijblijvend je offerte.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?