Formino I Gevelbekleding voor doe-het-zelvers

Gevelbekleding voor doe-het-zelvers

15 Oktober 2021

De ontwerpen van architecten worden alsmaar complexer, de eisen naar duurzaamheid toe strenger en de verwachte levertermijnen korter. Professionele gevelbouwers worden meer en meer gevraagd door opdrachtgevers, maar daardoor zijn ze zelf drukbezet en worden die wachttijden weer langer. Wat als je zelf je aluminium gevelbekleding kon plaatsen? Dan hoef je met alle voorgaande argumenten geen rekening te houden!

 

Nieuwe of gerenoveerde gevel met aluminium

Fervente doe-het-zelver? Nieuwbouw of renovatie? Of je nu een volledige gevel met aluminium wilt bekleden, of enkel een accent rond ramen of deuren wilt plaatsen, alles is mogelijk. De aluminium gevelbekleding van Formino werd zodanig ontwikkeld dat iedereen met een beetje handigheid de panelen geheel zelf kan plaatsen. Door alles op voorhand goed op te meten, kunnen de alu panelen mooi op maat voorzien worden. 

 

Plaats zelf je alu gevelbekleding

Je hoeft geen professional te zijn om de Formino gevelbekleding te plaatsen. Het Easy Align systeem garandeert een eenvoudige plaatsing. Geen studiebureau, geen gevelbouwer, geen installateur, jij kan alles zelf! Creëer een perfect lijnenspel, met een mooie overgang tussen deuren en ramen. 


 

Gevelbekleding plaatsen? Doe het zelf, met Formino!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?