Formino I Hoe creëer je privacy in je tuin?

Hoe creëer je privacy in je tuin?

27 Mei 2021

Heb jij al heel wat bubbel-barbecues gepland? Of staat er deze zomer nog een staycation op de planning? Of wil je gewoon echt wat meer privacy in de tuin? Heb je er al tuinafsluiting maar voldoet die niet meer aan de eisen? Is je omheining op sommige plaatsen versleten of heb je te veel doorkijk? Of heb je er nog geen en ben je op zoek naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke tuinafsluiting? Bij Formino vind je er één op maat!

 

Niet iedereen moet weten wat jij in de tuin doet, toch? Met de aluminium tuinafsluitingen van Formino kan je je tuin perfect afschermen van je buren of passanten op straat. Je vermijdt nieuwsgierige blikken van voorbijgangers en kan je vrij bewegen in je tuin zonder je af te vragen wie stiekem meekijkt. 

 

Je tuinafsluiting moet daarom wel hoog en breed genoeg zijn. Bij Formino bieden we aluminium tuinafsluitingen op maat. Dat wil zeggen dat je de hoogte en breedte van de panelen en deur zelf kunt kiezen. Ook de kleur bepaal je zelf. Zo ben je zeker dat je omheining perfect matcht met je huis.

 

Privacy proof

We hebben verschillende uitvoeringen: minimalurban en fusion. Allen zijn ze 100% privacy proof. Doordat de aluminium profielen perfect in elkaar haken, geniet je van een afsluiting zonder enige doorkijk. Dankzij de gepatenteerde panelen uit aluminium planken die in elkaar haken verkrijg je bovendien een solide en winddicht geheel. De panelen zitten gevat in de palen. Daardoor ontstaat er geen ruimte tussen het paneel en de paal.

 

Extra stevige omheining in aluminium 

De omheining bestaat compleet uit aluminium, inclusief de palen. De palen rotten niet, waardoor je afsluiting ook niet kan omwaaien. Zo ben je gerust voor een zeer lange tijd!

 

Enjoy the summer

Met een aluminium tuinafsluiting op maat van Formino ben je gerust. Geniet van de zomer in je eigen tuin, badend in het zwembad of met een glaasje wijn bij zonsondergang. Meer weten of graag een offerte? Bel 056 961 961 of mail info@formino.be

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?