Formino I Hoe kies ik de juiste gevelbekleding?

Hoe kies ik de juiste gevelbekleding?

3 Februari 2022

Hoe wil je dat je gevel eruitziet?

 

Ben je fan van gevelstenen? Of verkies je een combinatie van gevelstenen en houten of aluminium accenten? Of misschien wil je wel een volledige gevel in aluminium? Denk goed na over wat je zelf het mooiste vindt. Ga eens op wandel in de buurt en bekijk verschillende types gevelbekleding. Zo weet je al snel wat je wel of niet wilt voor je eigen gevel. 

 

Welke kleur moet je gevel zijn?

 

Heb je de kleur van je ramen al afgeklopt? Zorg dan dat de kleur van je gevel erbij past. Een tip: als je voor aluminium ramen gaat, zorg dan dat de aluminium gevelbekleding uit dezelfde kleur bestaat. Wist je dat je bij de alu gevelbekleding van Formino kan kiezen uit elke RAL-kleur? Zo ben je zeker dat je ramen en deuren perfect dezelfde kleur hebben als je gevel. 

 

Wil je een onderhoudsvrije gevel?

 

Houten accenten betekenen vaak poetsen (door mos), schuren en vernissen. Met aluminium gevelbekleding ben je zeker van een onderhoudsvrije gevel. Dit materiaal is bestand tegen weer en wind, is roestvrij én vuilafstotend. 

 

Hoeveel mag je gevel kosten?

 

Hou je je gevel graag budgetvriendelijk? Hou wel altijd rekening met prijs-kwaliteit. Een gevel moet namelijk een hele tijd meegaan, zonder dat hij verkleurt of dat vocht- of schimmelproblemen zich voordoen. Weet dat aluminium gevelbekleding van Formino een pak duurzamer is dan andere types gevelbekleding en bovendien dubbel geventileerd is om schimmelvorming te vermijden.

 

Graag samen met een expert de mogelijkheden overlopen?

Neem contact op met Formino, we helpen je graag verder bij je keuze.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?