Formino I Is je tuin aan renovatie toe?

Is je tuin aan renovatie toe?

1 Juli 2022

Van plan om je huis te renoveren? Staan er nog enkele werken gepland voor het bouwverlof of ga je als fervente doe-het-zelver aan de slag tijdens je verlof? Heb je er al aan gedacht om ook je tuin op te knappen met bijvoorbeeld een nieuwe tuinafsluiting? Ook die kan je als handige harry helemaal zelf plaatsen. 

 

Waar velen eraan denken om hun huis na enkele jaren te renoveren, overwegen te weinig mensen om ook hun tuin opnieuw aan te leggen. De planten en omheining die je zoveel jaren geleden koos, zijn nu misschien helemaal niet meer naar je smaak. Hoogstwaarschijnlijk koos je toen voor een haag, maar ben je het nu beu om elk jaar een aantal van je verlofdagen op te offeren aan het scheren ervan. 

 

Geen onderhoud

 

Vergeet sleuren met die haagschaar. Hoog tijd om over te schakelen naar een tuinafsluiting die je werk bespaart én die er nog eens architecturaal uitziet. Aan de alu omheining van Formino is er geen onderhoud, je vermijdt nieuwsgierige blikken en je geeft je tuin instant een upgrade.

 

Makkelijk zelf te plaatsen

 

Dankzij een logisch bevestigingssysteem klik je de aluminium panelen handig in elkaar. Zie je het niet zitten om het zelf te doen? Vertrouw dan op onze vaste plaatsers. Zij toveren je tuin in een handomdraai om. 

 

Elke afmeting die je wilt

 

Onze aluminium tuinafsluitingen zijn beschikbaar in standaardmaten, maar kunnen ook volledig op maat gemaakt worden. Kies je RAL-kleur, de vuilafstotende poederlak houdt je tuinafsluiting lang proper.

 

Ook ’s avonds

 

De Formino tuinafsluitingen kan je voorzien van ingebouwde ledverlichting. Ideaal voor die late avonden op het terras. 


Klaar om te genieten van je prachtige vernieuwde tuin? Ontdek onze afsluitingen en vraag vrijblijvend je offerte aan!

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?