Formino I Kies de kleur van je aluminium tuinafsluiting

Kies de kleur van je aluminium tuinafsluiting

9 April 2020

Een kleur kiezen voor je tuinomheining moet een weloverwogen beslissing zijn. Je moet de kleur niet enkel mooi vinden, die moet ook passen bij je woning. Een tuinafsluiting die perfect bij je huis past, kan een enorme meerwaarde betekenen voor de visuele uitstraling van het complete plaatje.

 

Tuinafsluiting afgestemd op je woning

 

Bij Formino kies je de kleur van je tuinafsluiting volledig zelf. Het aluminium kunnen we poederlakken in werkelijk élke RAL-kleur. Bepaal dus gerust zelf welke kleur je het liefste ziet en wat het beste past bij je woning.

 

Wil je graag dat je tuinafsluiting afgestemd is op de kleur van je ramen? Dat kan! Geef ons gewoon de kleurcode van je ramen door en wij bij Formino zorgen dat ook je aluminium omheining in diezelfde kleur gelakt wordt.

 

Test de kleur van je tuinomheining

 

Je krijgt van ons altijd enkele stalen in de kleuren die je verkiest. Zo kan je bij twijfel zelf even nagaan of die kleuren wel passen. Neem de stalen zeker mee naar buiten. In het daglicht kunnen ze een heel andere uitstraling hebben dan dat je ze binnen onder kunstlicht bekijkt. Zo kan je een gegronde keuze maken.

 

Benieuwd hoe die kleuren er in het echt uitzien? Vraag enkele stalen aan en test het zelf thuis uit! Bel of mail: 056 961 961 of info@formino.be.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?