Formino I Makkelijk te plaatsen aluminium gevelbekleding

Makkelijk te plaatsen aluminium gevelbekleding

9 Maart 2021

De gevelbekleding én het plaatsingssysteem van Formino zijn gepatenteerd. Ons easy cladding systeem garandeert een eenvoudige plaatsing, met slechts een snelle opmeting vooraf. Dat bespaart enorm veel tijd. Benieuwd hoe dat werkt? Lees verder.

 

 

Gepatenteerd plaatsingssyteem

Dankzij ons eigen ontwikkeld Easy align systeem wordt de alu gevelbekleding sneller geplaatst doordat er geen ingewikkeld meetwerk aan te pas komt. Een studiebureau heeft u niet nodig. De installateur kan perfect zelf de muur uitmeten en aan de slag gaan. Door dat nauwkeurig opmeetwerk vooraf kunt u een perfect lijnenspel installeren. 

 

Ook rond ramen, deuren of hoeken creëert u een mooie overgang tussen de lijnen van de aluminium gevelbekleding. U kunt van bij het eerste gevelprofiel zien waar de volgende aansluitingsrand zal uitkomen. Het eindresultaat is zo onberispelijk!

 

Snellere levertermijn

Niet enkel de plaatsing gaat snel. Ook onze levertermijnen zijn kort. Doordat we alles in eigen atelier produceren, hebben we een veel beter zicht op onze planning en mogelijke levertermijnen van onze alu gevelbekleding. 

 

Klaar om je eigen gevel te bekleden met aluminium? 

Vraag vrijblijvend meer info of een offerte.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?