Formino I Modekleuren, ook bij aluminium tuinafsluitingen

Modekleuren, ook bij aluminium tuinafsluitingen

17 April 2020

Zwart lijkt nu heel erg in te zijn bij aluminium tuinomheiningen. Grijsbruin is op dit moment ook een echte topper. Bij Formino zien we dat andere donkere kleuren ook goed scoren. De keuze voor een kleur blijkt nog steeds afhankelijk te zijn van de leeftijd van de bewoners. Een iets ouder publiek kiest vaak voor lichtere kleuren zoals zandkleur. 
 
Wanneer je omheining veel lopende meters telt, dan ga je best voor een donker kleur. Die worden als het ware opgeslorpt in de omgeving, ze worden er deel van. 
 
Kleur die mooi blijft
Trends zijn veranderlijk, dus kies vooral een kleur die jij mooi vindt. Je aluminium tuinafsluiting van Formino zal er voor zeer lange tijd komen, dus zorg er maar best voor dat je nooit uitgekeken geraakt op de kleur. 
 
Optisch vergroten
Nog een tip van onze experts: bij een kleinere omheining kies je beter niet voor een donkere kleur. Zo creëer je de illusie dat je tuin kleiner is dan hij in werkelijkheid eigenlijk is. 
 
Graag meer advies over de juiste kleur voor je Formino tuinafsluiting? Stel je vraag via 056 961 961 of info@formino.be.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?