Formino I Prachtige gevelbekleding in exact dezelfde kleur als het raamwerk

Prachtige gevelbekleding in exact dezelfde kleur als het raamwerk

7 Februari 2023

Toen Sébastien Bourgeois samen met z’n partner een viertal jaar terug een woning kocht in Marke, werd naast andere noodzakelijke renovatiewerkzaamheden nagenoeg onmiddellijk het plan opgevat om een deel van de schil van het gebouw te tooien in esthetische gevelpanelen. Een prachtig product is dan één ding, maar een betrouwbare partner blijkt nét zo cruciaal, zo kon Sébastien Bourgeois uit Marke zelf ervaren.

 

Het belang van een betrouwbare partner

 

Niet enkel de oplossing zelf maar ook een betrouwbare partner is voor een esthetisch hoogwaardig product als premium gevelbekleding ongelooflijk cruciaal. Iets wat Sébastien Bourgeois uit Marke helaas zou ondervinden. “We vonden dan wel een installateur die onze gevel zou kunnen bekleden, maar daar is zowat alles ook mee gezegd. Dat de RAL-kleur net niet identiek zou zijn aan die van onze ramen, tot daar aan toe. Maar toen de aannemer in kwestie daarnaast ook enkele keren niet kwam opdagen, en z'n voorbereidingswerk me bovendien ook weinig vertrouwen inboezemde, besloot ik door de zure appel heen te bijten, de factuur te betalen en online op zoek te gaan naar een alternatief. Al snel kwamen we zo uit bij Formino."

 

 

Meteen een goed gevoel

Vanaf dat moment kwam het project in een stroomversnelling. Zo kon de verzekeringsmakelaar uit Rekkem snel rekenen op een plaatsbezoek van Peter Cosaert van Formino.

 

 

"Via stalen kregen we de garantie dat het RAL-kleur van de gevelbekleding identiek zou zijn aan deze van de ramen."

 

 

“Peter wist me haast onmiddellijk gerust te stellen”, zo blikt Sébastien terug. “Niet alleen verzekerde hij me aan de hand van stalen dat de BLOCK-gevelbekleding - onze favoriet - perfect dezelfde kleur zou hebben als onze ramen (RAL 9005 zwart), ook wist hij een onderaannemer (Gregory Depaepe van GD Service uit Lauwe) aan te bevelen die de eerdere voorbereidingswerken zou kunnen rechttrekken en garant zou staan voor een perfecte plaatsing."

 

 

Razensnelle én correcte plaatsing, perfect resultaat

 

Hoewel het kwik tijdens de plaatsing vlot de 30°C wist te overschrijden, nam deze klus alles samen slechts een drietal  weken in beslag. "Gregory, de plaatser, is een man van weinig woorden, maar z'n daden spreken voor zich", is Sébastien van oordeel. "Alles samen kan ik Formino aan iedereen aanbevelen, in product, als partner en op vlak van plaatsing. Het resultaat spreekt tot de verbeelding, de materialen en de kwalitatieve afwerking betekenen een fikse opwaardering van onze woning, en de gevelbekleding valt bovendien ook makkelijk te onderhouden. Niet onbelangrijk wil je de prachtige aanblik van je eigendom behouden."

 

 

"Het resultaat van de Block-gevelbekleding spreekt tot de verbeelding, de reacties zijn lovend."

 

 

"Of de gevelbekledig nu navolging zal krijgen bij bv. de tuinafsluiting?", herhaalt Sébastien de vraag. "Wel, het is zo dat de huidige afsluiting, die we delen met de buren, pas twee jaar terug werd geplaatst, maar het zou inderdaad ook mooi zijn deze in de toekomst te kunnen afstemmen op het BLOCK-profiel van de gevel."

 

 

Product

Gevelbekleding

Uitvoering

BLOCK

Kleur

RAL 9005 zwart

Plaatser

Gregory Depaepe (0471/68.03.65 - gregory@gd-service.be)

Volume

20 m x 3600 mm

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?