Formino I Sluit je tuin af in stijl

Sluit je tuin af in stijl

9 December 2020

Aluminium panelen op maat

Bij Formino gaan we voor maatwerk: een aluminium afsluiting op maat van jouw tuin. Jouw tuin heeft niet standaard een afmeting die overeenstemt met een veelvoud van 180 cm. Daarom zorgen we er bij Formino voor dat we het aantal lopende meters gelijk verdelen over de verschillende panelen. Zo sluit alles mooi op elkaar aan, zonder dat er één smaller paneel tussen zit.

 

Ook de hoogte en breedte van de aluminium panelen kan je zelf kiezen. We hanteren een standaardafmeting van 180 cm hoog én breed, maar daar kunnen we zeker van afwijken. We doen dat omdat we binnen deze afmetingen het meest milieuvriendelijk kunnen werken, zonder onnodig verlies aan materiaal. Ook qua kleur hebben we drie standaarden: zwart, grijsbruin en zand. Maar ook hier zijn meerdere kleuren mogelijk. Onze aluminium omheiningen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

 

Volledig naar wens

De hoogte, breedte, lengte en de kleur kan je geheel zelf kiezen. Overtuigd dat een aluminium afsluiting alles is waar je ooit van droomde? Wij komen bij je thuis om je tuin volledig op te meten. Daarna start de productie in ons eigen atelier. Ook voor de installatie staan we zelf in.

 

Vraag een vrijblijvende offerte voor een aluminium tuinafsluiting. Neem contact op met Formino via 056 961 961 of info@formino.be.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?