Formino I Spring is in the air: tijd om je bloembakken en kruidenbakken te vullen

Spring is in the air: tijd om je bloembakken en kruidenbakken te vullen

1 April 2020

Kies een goede ondergrond voor je bloemen en kruiden

Hou je van groen in je tuin? Van de geur van frisse munt of rozemarijn zodra je buiten wandelt? Hoog tijd om er werk van te maken! Voor je plantjes koopt, denk je best eerst aan een goede ondergrond. Omdat sommige plantjes maar tijdelijk bloeien en kruiden nogal snel dreigen uit te zaaien, zijn bloembakken en kruidenbakken een uitstekende oplossing. Op deze manier hou je ze onder controle en kan je ze gemakkelijk verplanten.

 

Onderhoudsvrije, aluminium bloembakken en kruidenbakken

De bloembakken van Formino bestaan in verschillende uitvoeringen: Minimal, Urban en Fusion. Het verschil? De looks! De Minimal en Urban bestaan volledig uit aluminium, waarbij de panelen over elkaar schuiven of volledig vlak zijn. Bij onze Fusion bloembakken krijg je een mix van aluminium en de sterke houtsoort padoek. Het gepoederlakte aluminium beperkt onderhoud tot een sporadische wasbeurt. Gebruik je tuinslang, die heb je toch bij de hand wanneer je in de tuin werkt!

 

Al onze bloembakken passen perfect bij onze aluminium tuinafsluitingen. Heb je (nog) geen Formino tuinhekken? Geen probleem, ook op zichzelf staan onze bloem- of kruidenbakken prachtig in je tuin.

 

Ontdek alle maten en kleuren

Onze bloem- en kruidenbakken zijn beschikbaar in enkele standaardafmetingen en -kleuren. Ze bestaan in een rechthoek of vierkant, in verschillende hoogtes en breedtes. Wil je graag een andere maat of kleur? Dat kan, laat ons maar weten wat je wilt!

 

Plantjes in de spotlight

Wil je na zonsondergang nog kunnen genieten van je plantjes of kruiden? Dankzij een ledstrip onderaan de bloembakken zet je ze letterlijk en figuurlijk in de spotlight. De ledstrip zit mooi aan de onderkant ingewerkt en zorgt voor een warme indirecte verlichting.

 

Vraag een offerte voor bloembakken en kruidenbakken

Helemaal overtuigd van deze fantastische design en onderhoudsvrije bloembakken of kruidenbakken van Formino? Geef ons de afmetingen en het type door dat je graag zou willen, wij bezorgen je een offerte op maat!

 

Tip van de expert!

Wil je vermijden dat je bloembakken te veel water krijgen? Vul dan eerst je bloembak met kleikorrels en voeg daarboven pas de teelaarde toe. De kleikorrels zorgen voor een goede doorlaatbaarheid van het water en slaan ook water op. Bij droog weer nemen de planten dat water terug op. Wist je overigens dat sommige kruiden beter aarden wanneer je ze in de lente plant? Momenteel is het de ideale periode om munt, rozemarijn, tijm, citronella, bieslook en lavendel te planten.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?