Formino I Welke tuinafsluiting past bij een kleine of grote tuin?

Welke tuinafsluiting past bij een kleine of grote tuin?

9 Juli 2022

Wanneer over tuinaanleg gesproken wordt, blijft een tuinafsluiting vaak op de zijlijn. Maar eigenlijk vormt het een perfect geheel met je tuin. Bij grote tuinen is dat ergens normaal, want de omheining zal maar een kleine visuele impact hebben. Maar wat met kleinere tuinen? We geven je graag wat tips!

 

Grote tuin?

Tuinafsluitingen met doorkijk passen doorgaans bij elk type woning. Ondoorzichtige tuinafsluitingen hebben vaak een meer uitgesproken stijl. Ben je fan van strak? Ga dan voor de Urban. Hou je van wat schakering? Dan is de Minimal iets voor jou. Liever een combinatie van aluminium en padoek? Kies de Fusion of zelfs de Double Fusion. Heb je graag wat doorkijk? Dan raden we absoluut Archi aan. 

 

Kleine tuin, ruim gevoel

Wil je het ruimtegevoel in je tuin vergroten? Dan is een tuinafsluiting met enige doorkijk een ideale optie. Heb je graag wat doorkijk? Dan raden we absoluut Archi aan. Deze alu omheining sluit je tuin goed af, en creëert tegelijkertijd de illusie dat je tuin verder doorloopt. Daarnaast kan je ook opteren om van onze Archi een halfhoge omheining te maken. Dit sluit je tuin af, maar zorgt er wel voor dat je er nog kan over kijken. Ook de Minimal raden we aan voor kleinere tuinen. Deze alu tuinafsluiting verbergt je tuin voor nieuwsgierige blikken maar door het speelse lijnenspel lijkt je tuin wel nog open. 

 

Zorgt de tuinafsluiting voor privacy of doorkijk?

Aan de voorkant van het huis kiezen veel mensen voor enige doorkijk. Complete privacy vinden ze doorgaans belangrijker in de tuin. Wist je dat je een aluminium afsluiting van Formino kan voorzien van een deur? Zo kan je de omheining perfect aan de zijkant van je woning laten starten. Aan de voorzijde van je huis behoud je vrij zicht en aan de achterkant scherm je je af van nieuwsgierige blikken.

 

Alu afsluiting voor elke tuin

Een aluminium afsluiting is een meerwaarde voor iedere tuin, groot, middelgroot of klein. Het is een kwestie van de juiste uitvoering te kiezen. En daarbij kunnen wij je absoluut helpen! Heb je graag advies? Neem contact op. Nu al volledig overtuigd van een aluminium tuinafsluiting? Vraag vrijblijvend meer info of een offerte.


 

PS: Wist je trouwens dat alle Formino tuinafsluitingen beschikbaar zijn in verschillende RAL-kleuren? Zo kan je ze verregaand personaliseren en afstemmen op de ramen en deuren van je woning.

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?