Formino I Zelf geïnstalleerde gevel in Block

Zelf geïnstalleerde gevel in Block

23 November 2022

Rudy en Tania legden de hele weg af van Evergem naar Kuurne, om ons Block profiel in levenden lijve te zien. Zodra hun ogen er op vielen, waren ze overtuigd: met dit speelse gevelprofiel zouden ze hun volledige huis bekleden. En dat zouden ze ook volledig zelf doen.

 

Dat ze hun ganse gevel wilden renoveren was duidelijk, maar hoe ze dat zouden doen, vroeg eerst nog wat denkwerk. Tot ze op Formino stuitten. Na een bezoekje aan de showroom wisten ze het zeker: ze gingen voor alu. Waar de meeste mensen kiezen voor een accent in aluminium, waren Tania en Rudy zodanig verkocht dat ze hun volledige huis rondom rond zouden bekleden met aluminium, en meer specifiek met het Block profiel.

 

 

Gepatenteerde eenvoudige plaatsing

 

Deze handige creatievelingen zijn fervente doe-het-zelvers. Ze kozen er dan ook voor om de aluminium gevelbekleding helemaal zelf te bevestigen aan de muur. De Formino Block gevelbekleding is allesbehalve een blok aan je been, want dankzij het gepatenteerde plaatsingssysteem gaat de panelen bevestigen eenvoudig én snel. Doordat er op voorhand zeer nauwkeurig wordt opgemeten, kan je een perfect lijnenspel creëren dat zeer mooi in elkaar overgaat.

 

 

Gebrande combinatie met hout

 

De achterzijde van de woning hebben ze zelf afgewerkt met gebrand hout, wat zeer mooi samengaat met het zwarte aluminium. Voor de tuinpoort gingen ze voor de Urban uitvoering. In combinatie met de Block gevel creëren ze zo een mooi en passend geheel.

 

Helemaal verliefd op zo’n gevel in alu?

Maak een afspraak of vraag je prijsinschatting aan via onze website.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?