Formino I Spring is in the air, is jouw tuin(afsluiting) er klaar voor?

Spring is in the air, is jouw tuin(afsluiting) er klaar voor?

2 April 2022

Nu de drielingstorm Dudley, Eunice en Franklin ons land gepasseerd zijn, kunnen we eindelijk gaan genieten van die eerste lentezon. Heb jij al wat tijd gespendeerd in je tuin? Zit je te dagdromen over een mooie tuinafsluiting? Hoog tijd om er werk van te maken!

 

Maart is doorgaans de maand waarin je je tuin compleet op orde stelt: bomen worden gesnoeid, de haag wordt wat korter gewiekt, bladeren geruimd … Dacht je bij jezelf: dit is de laatste keer dat ik die haag snoei? Of heb je helemaal geen tuinafsluiting en verlang je er toch naar? Eigenlijk is je tuin helemaal klaar voor een nieuwe afsluiting

 

Bestel nu en geniet nog voor de zomer van je afsluiting

Bij Formino zijn we van mening dat de lente de ideale periode is om je aluminium tuinafsluiting te plaatsen. Planten zijn gesnoeid, of diegene die nog in de weg zouden staan kunnen zonder schade nog verplaatst worden. Bestel daarom nu al je alu omheining, voor de zomer er is en voor het te druk wordt in onze planning. Zo kan jij nog voor de zomer volledig privacyproof genieten van je nieuwe tuin(afsluiting)

 

Geplaatst in 1 dag

Wist je dat een Formino tuinafsluiting geplaatst wordt op 1 dag? Laat ons ’s ochtends binnen in je tuin, ga werken of geniet van een dagje ertussenuit en wanneer je thuiskomt kan je je nieuwe tuinafsluiting in volle glorie aanschouwen. Onze plaatsers laten alles piekfijn achter, zodat jij enkel nog hoeft te genieten. 

 

Matching moestuinbakken

Wist je dat de lente ook de ideale periode is om in je moestuin te werken? Geen fan van de traditionele aardeperken of serres? Ga voor een plantenbak in dezelfde looks als je toekomstige tuinafsluiting: Minimal, Urban of Fusion. 

 

Klaar om je tuin helemaal zomerproof te maken? Ontdek onze afsluitingen en vraag vrijblijvend je offerte aan! 

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?