Formino I Waarom is een aluminium tuinafsluiting onderhoudsvrij?

Waarom is een aluminium tuinafsluiting onderhoudsvrij?

4 Mei 2020

Aluminium staat erom gekend om onderhoudsvrij te zijn. Dat maakt het een perfect materiaal voor een duurzame tuinafsluiting. Hoe komt dat nu precies?

 

Aluminium is een materiaal dat nooit roest, noch oxideert. Daarom is het uitermate geschikt om altijd buiten te vertoeven. Dit materiaal leent zich uitstekend voor ramen, deuren, poorten en zeker ook tuinafsluitingen. Bij Formino weten we er alles van.

 

Geen speciaal onderhoud

Bij een aluminium tuinafsluiting van Formino hoef je niet te schuren of vernissen. Het aluminium kreeg een eindafwerking die blijvend is, namelijk de poederlak. Zo kreeg je omheining ook een water- en vuilafstotende laag. Net dit maakt zo’n aluminium omheining een uitstekende keuze op lange termijn.

 

Aluminium en padoek afsluiting

Wanneer je kiest voor een combinatie van aluminium en padoek bij je omheining, vergt dit absoluut geen extra onderhoud. Het hout vergrijst namelijk en beschermt als het ware zichzelf.

 

Onderhoudsvrij én design

Als je weet dat een aluminium tuinafsluiting niet enkel onderhoudsvrij is, maar ook beschikbaar is volledig op maat en in élke RAL-kleur, dan kun je toch niet langer twijfelen?! Klaar om je tuinafsluiting van Formino te kiezen? Vertel het ons: 056 961 961 of info@formino.be.

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?