Formino I Aluminium tuinafsluiting: functioneel én decoratief

Aluminium tuinafsluiting: functioneel én decoratief

11 Augustus 2021

Maar al te vaak word je verplicht om een keuze te maken tussen een tuinafsluiting die mooi is, maar absoluut geen beschutting biedt, en één die wel privacy biedt maar die je eigenlijk niet zo graag ziet. Gelukkig zijn er ook aluminium tuinafsluitingen: de ultieme combinatie van functioneel en decoratief. 

 

Omheiningen die passen bij elk huis

Over onze aluminium tuinafsluitingen werd enorm goed nagedacht. We wilden er absoluut voor zorgen dat ze niet enkel functioneel waren, maar ook esthetisch een meerwaarde bieden voor elke tuin. 

 

 

Functioneel ...

 

Duurzaam

Onze alu afsluitingen moesten duurzaam zijn, daarom kozen we bewust voor aluminium. Dit ultrasterke materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden. 

 

 

Beveiliging en privacy

Je wil de grenzen van je tuin afbakenen, maar vooral ook curieuze blikken vermijden. Met onze aluminium afsluitingen doe je dat effectief, en in stijl! 

 

 

… en esthetisch

 

In elke kleur

Toen we onze tuinafsluitingen ontwikkelden, waren we er zeker van: ze moesten passen bij elk type woning. Vandaar dat ze in elke RAL-kleur en in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. 

 

100% Belgisch

Doordat we alles van begin tot eind zelf produceren, kunnen we de kwaliteit in elke stap van het productieproces nauwlettend in de gaten houden. 100% Belgisch én 100% kwaliteit!

 

Feel the spark? 

Vraag ons gerust om een offerte en ontdek zelf de ultieme combinatie van functioneel en esthetisch. Neem contact op met Formino via 056 961 961 of info@formino.be

 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?