Formino

Een hoogwaardige tuindeur, een laagdrempelige prijs

Een tuindeur is letterlijk een verlengstuk van je woning, en dus ook van je stijl. Maar ook als je een ‘dure smaak’ hebt, hoeft daar op vlak van tuindeuren en -afsluitingen niet noodzakelijk een fors prijskaartje tegenover te staan, zo bewijst Formino. Ga voor een binnenkomer van Formaat tegen een Formidabele prijs.

Esthetisch onovertroffen

Het vormt een uitdaging om je ogen af te houden van wat zinnenprikkelend is. Zo is het precies met een tuindeur MINIMALURBAN, FUSION of ARCHI-reeks van Formino: stuk voor stuk zijn het onverminderde eyecatchers. Wedden dat jouw smaak ertussen zit?

DSC03994

Knappe binnenkomer, knappe prijs

Een design dat niet misstaat in een glossy magazine, daarvan vermoedt haast iedereen een pittige prijs. Een misvatting in het geval van Formino-tuinpoorten, waar je je tegen een geringe kost kan verzekeren van een binnenkomer van formaat, eventueel zelfs voorzien van bijhorende LED-verlichting. En dat geldt heus niet enkel voor omvangrijke projecten, maar ook wanneer slechts een beperkte doorgang moet worden overbrugd via een tuinpoort.

formino_fusion_verlichting2

Ga voor aluminium, onderhoudsgemak en privacy!

Door een aluminium tuindeur met bijhorende panelen te verkiezen boven bv. draadpanelen verzeker je je niet enkel van een tuindeur met een strakke en tijdloze uitstraling, je geniet daarbovenop van flink wat onderhoudsgemak. Lelijk lokaal vergrijzen wanneer je een jaartje vergeet te oliën? Niks van! Groene aanslag? Niet als het van de hogedrukreiniger afhangt! En ook op vlak van privacy kan je voortaan op beide oren slapen!

 

Kom meer te weten!

ADSC_4393PSK
Formino-realisaties_02_HR-43

Plaats je prachtige tuindeur gerust zelf.
Of laat het over aan een installateur!

Ook al is er géén klussende Roger aan je verloren gegaan, wees gerust: zelfs met twee linkerhanden zal je je oogstrelende tuindeur razendsnel en kinderlijk eenvoudig kunnen plaatsen. Met een kaarsrecht, maar vooral ook een magnifiek resultaat tot gevolg! Of je kan het uiteraard ook overlaten aan een installateur...

Outdoor design op maat?