Formino I Aluminium tuinafsluiting: duurzaam design

Aluminium tuinafsluiting: duurzaam design

4 September 2020

Tuinomheining in elke kleur

Over onze aluminium tuinafsluitingen werd enorm goed nagedacht. We wilden er absoluut voor zorgen dat ze niet enkel functioneel waren, maar ook esthetisch een meerwaarde bieden voor elke tuin. Onze tuinhekken moesten passen bij elk type woning, vandaar dat ze in elke RAL-kleur beschikbaar zijn. Ze moesten duurzaam zijn, daarom kozen we bewust voor aluminium. Dit ultrasterke materiaal is bestand tegen hevige wind en regen. 

 

Onderhoudsvriendelijk was een ander cruciaal punt. Ook daar was aluminium de juiste keuze. Met een sporadische wasbeurt ziet je afsluiting er als nieuw uit. En ten slotte, ze moesten snel geplaatst kunnen worden. Niemand wil immers dagenlang installateurs in zijn tuin hebben. 

 

Aluminium bloembakken 

Wist je dat je trouwens voor bijpassende aluminium bloembakken kan kiezen? Of wat dacht je van ledverlichting in dezelfde standaardkleur als jouw omheining? Geen zichtbare kabels, want deze worden discreet weggewerkt in de paal.

 

In diverse kleuren en maten

De aluminium tuinafsluitingen van Formino zijn het voorbeeld van puur design. Een doordacht ontwerp en een bewuste materiaalkeuze leveren jou een omheining die in een breed aanbod aan afmetingen en kleuren beschikbaar is. Bij Formino vind je een tuinafsluiting die perfect past bij je woning, welke stijl dat ook mag zijn. 

 

Prijsgunstige tuinafsluitingen

Wist je dat een Formino tuinafsluiting prijsgunstiger is dan een kwalitatief houten afsluiting? Vraag ons gerust om een offerte en ontdek het zelf. Neem contact op met Formino via 056 961 961 of info@formino.be. 
 

Deel dit bericht: 

Outdoor design op maat?